Opduvel Review of Cousin Silas – A Night in Centralia

A lovely review of A Night in Centralia from the Opduvel blog. Yes, it’s in Dutch, but assuming you’re using a browser later than Mosaic or Netscape Navigator that shouldn’t be a huge obstacle.

Opduvel

Submarine Broadcasting Company, 2019

Het Engelse label Submarine Broadcasting Company is een onafhankelijk label dat zich specialiseert in experimentele, ambient- en arthousemuziek. Dat levert een breed palet aan muzikale uitingsvormen op en het label blijkt daarbij een goede neus voor kwaliteit te hebben. Niet alleen nieuw talent krijgt een kans, maar ook een ervaren muzikant als Cousin Silas, de naam waaronder de uit het Engelse West Yorkshire afkomstige David Hughes muziek maakt.

Dat doet hij al jaren en met een grote output, getuige de meer dan tachtig uitgaven die zijn uitgebracht bij verschillende netlabels. Vorig jaar verschenen bij Submarine Broadcasting Company de albums Sketches, Rough Drafts and Early Ideas en Radio Galaxies. In november 2018 volgde daarop Spirits of Afrodubism, een samenwerking van Cousin Silas en Glove of Bones. Het nieuwe album ligt echter meer in het verlengde van Radio Galaxies.

Dat betekent dat sombere, sobere en…

View original post 733 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: